Samsung ar putea decide în următoarea perioadă relocarea centrului său european din Londra, datorită problemelor ridicate de Brexit. Dacă se confirmă plecarea UK din UE, sud-coreenii vor căuta un sediu “mai european”.

dreamstime_s_50257043-compressor

Credit foto: © Slawek Kozakiewicz | Dreamstime.com – Samsung London

Alte știri pe scurt

– tot din seria Brexit, după ce au căutat pe Google “ce este UE”, englezii caută acum pe Google cum se poate obține pașaport irlandez, pentru a rămâne în UE…

– Android N, care urmează să fie lansat oficial curând, are printre schimbări și o decizie de design care este contestată de unii fani. Acum, informația este pe surse, dar tind să cred că este reală.

– după ce a plătit 7.7 miliarde de dolari pe McAfee, noul CEO Intel se gândește să vândă divizia de securitate IT, ea nefiind în acest moment esențială pentru gigantul hardware. Desigur, nu cred că există vreo companie să plătească o sumă similară. Este vorba de același CEO care a decis închiderea centrelor din România.

– Încă o știre despre Intel, acum pozitivă. Compania a realizat o tehnolgoie care poate îmbunătăți zborul dronelor, iar primul parteneriat este cu Yuneec pentru Typhoon H. Este o dronă profesională, foarte scumpă, iar noua tehnologie Realsense R200 și procesorul Intel Atom vor controla zborul.

– pentru pasionații de Lego, uite aici niște gadgeturi realizate din piese de joc. Le puteți comanda și voi…