Samsung a lansat un comunicat oficial în care spune că Galaxy S7 nu are probleme și că recentele incidente sunt nefericite, dar nu există o problemă. De fapt, problema este că au făcut asta și la Note 7.
Așa că acum este destul de greu să mai crezi comunicatul.

Am pus în loc de poză acest trailer, merită văzut, filmul Ghost in the Shell va fi gata în martie 2017.Alte știri pe scurt

– Nici Apple nu se simte mai bine. Oamenii au descoperit că modem-ul Qualcomm din unele modele iPhone este limitat pentru a nu oferi viteze mai mari decât cel Intel integrat în alte modele iPhone. Iar în același timp a ieșit la iveală faptul că unele modele iPhone 6S au probleme cu bateria, dar la modul că nu pornesc sau se restartează continuu.

– Un tren din India, super-încărcat cu oameni, a deraiat și s-a răsturnat – au fost peste 120 de morți și sute de răniți.

– Symantec va cumpăra LifeLock pentru 2.3 miliarde de dolari, demonstrând că securitatea IT rămâne o industrie în continuă creștere.

– Cei de la Google lasă să se înțeleagă că lentilele de contact smart nu sunt chiar atât de aproape pe cât se credea, că sunt probleme tehnice mari.

Vacanța de vis din Dubai se transformă în coșmar…

– În curând la cinematograf și seria Pisicile Războinice.