Câteva știri pe scurt, numai bune de parcurs de dimineață. În fine! Cei de la Poșta Română au un site mai bun și chiar o aplicație mobilă.

dreamstime_s_28730618

Credit foto: © Pressureua | Dreamstime.com – Modern business with new technologies

Știri pe scurt

– Poșta Română a lansat o aplicație pentru Android și iOS, care oferă acces rapid și direct la cele mai importante servicii online ale operatorului național, spune Digi24. Sunt curios dacă merge ok.

– De ce dezamăgește Android unii utilizatori: erorile și atacurile informatice sunt citate, alături de meniul de setări greu de înțeles.

– Abia după patru ani cei de la LinkedIn au recunoscut că atacurile informatice din 2012 au compromis mult mai multe conturi decât s-a spus inițial. Eu cred că știau și au vrut să minimalizeze impactul, de altfel rețeaua de business a crescut bine în ultima perioadă. Dar mi se pare aiurea faptul că nu au comunicat corect.

– Steven Spielberg a declarat la Festivalul de film de la Cannes că deocamdată Realitatea virtuală este un mediu periculos pentru realizatorii de filme. Asta nu pentru că ar dăuna sănătății, ci pentru că ar da utilizatorilor posibilitatea de a nu urmări linia trasată de regizor, ci să observe acțiunea din unghiul său, personal.

– Pentru o perioadă limitată, fiecare bilet pentru filmul Warcraft cumpărat prin intermediul multiplexurilor participante-Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex și Movieplex-vine cu un flyer pentru World of Warcraft Battlechest. Astfel, toți cei care merg la film vor obține înainte de spectacol un flyer printat și vor putea activa World of Warcraft pe contul de battle.net, primind astfel acces la Word of Warcraft plus toate expansiunile, inclusiv Warlords of Draenor, cât și 30 de zile de acces în joc.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!