Cîteva știri pe scurt de astăzi, să citiți de dimineață, la cafea.
dreamstime_s_62059437

Credit foto: © Kuhar | Dreamstime.com – Coffee break

Știri pe scurt

– Apple a investit 1 miliard de dolari într-ul rival al Uber, compania chineză Didi Kuaidi, care are un succes neașteptat în China. Oare chiar se pregătesc să testeze cu ei mașina electrică la care lucrează Apple? Sau au investit doar așa, să fie?

– BMW lucrează la iNext, o mașină care este electrică, dar este și complet autonomă. Ea va fi gata de utilizare abia în 2021 și va împrumuta din ideile prezentate la lansarea Vision Next 100, concept care a fost foarte apreciat.

– Google a lansat o tastatură specială pentru iOS, Gboard, care aduce acces la Google Now și la căutarea pe Google direct din tastatură. Și evident, aduce o tonă de emoji ca să se poată exprima și tinerii în imagini. O puteți descărca de aici.

– Cei de la WordPress au cumpărat sufixul .blog, pe care au dat vreo 19 milioane de dolari, iar în curând vor începe să vândă diverse domenii gen popescu.blog. Sunt curios dacă vor avea succes cu strategia, măcar să își scoată investiția. Nu cred.

– P.S. nu uitați de reducerile speciale la aniversarea de 11 ani care sunt zilele astea la Evomag.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!