Apple nu au evitat taxele doar în Europa, nici pe alea din SUA nu le-au plătit, ci au mutat frumos banii prin insulele offshore. Doar anul trecut 218 miliarde de dolari. Taxele ar fi fost de minim 65 de miliarde $. Dar, asta este economia globală, nu cred că au încălcat vreo lege clară și au scăpat fiindcă sunt cunoscuți.

dreamstime_s_50071194

© Rancz Andrei | Dreamstime.com – Coffe

Știri pe scurt

– F64, cel mai cunoscut magazin specializat pe fotografie, împlinește azi 15 ani. Să vedem dacă au și vreo promoție cu ocazia asta…

– Mastercard și eMAG lansează o nouă campanie promoțională dedicată încurajării plăților electronice la nivelul consumatorilor români: oferă un card cadou în valoare de 25 lei pentru toți cei care utilizează un card Mastercard sau Maestro pentru prima oară în acest an pe platforma online. Luați o sticlă de vin azi, primiți cardul și mai luați una. Sau un card SD.

Ben Stiller a făcut un test de cancer și i-a fost depistată o tumoare la prostată. S-a operat și acum trăiește fără griji, altfel ar fi murit. Nu știu cum ai putea contrazice asta, ce minte să ai…

– Vânzarea Twitter se apropie, cică se anunță săptămâna asta. Tare sunt curios ce gigant IT va prelua compania și cum o va integra cu propriile servicii…

– O parte din cercetătorii care neagă încălzirea globală evidentă pentru toată lumea scot pe bandă teorii opuse: cică vom intra într-o nouă Eră Glaciară, pentru că se răcește Soarele. Ce să faci, n-ai cum să confirmi sau să infirmi teoria decât dacă ai putea călători în viitor.

– Un nou proiect de dronă care face furori online: drona Tesla.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!