Deși investițiile în start-up-uri în Europa au crescut cu 21% comparat cu anul anterior, sumele totale investite în trimestrul 3 din 2016 (iulie-august-septembrie) sunt cu 17% mai mici decât anul anterior. Sunt citate problemele cu Brexit-ul și scăderea investițiilor în Berlin.

dreamstime_s_72252655

Credit foto: © Amnad Bumrungvong | Dreamstime.com – Cup coffee

Știri pe scurt

China a lansat o misiune spațială ambițioasă, cu scopul de a testa capacitatea astronauților de a trăi pe orbită. Vor să trimită o stație spațială proprie pe orbită pînă în 2024, data la care International Space Station (ISS) va fi scoasă la pensie oficial.

Misiunea europeană spre Marte este pe drum, va ateriza săptămâna asta. Pe scurt, caută apă pe Marte.

Spre deosebire de Apple sau alți competitori, Samsung a preferat să testeze bateriile Note 7 in-house și nu în laboratoarele specializate în testarea bateriilor. Încă nu au găsit problema.

– Peter Thiel din grupul “Paypal mafia” a donat pentru Donald Trump. Nu prea sunt oameni din tech atrași de Trump, pe care toate sondajele îl dau acum ca învins de Clinton.

cum arată un bolovan care valorează peste 100 de milioane de euro.

– O nouă zi, un nou studiu: grăsimea n-are de-a face cu bolile de inimă, ci doar cartofii, făinoasele și carbohodrații

Încă un posibil investitor a părăsit Twitter, se pare că rămân de capul lor.

În Irak au început ăștia bătălia pentru Mosul, dacă reușesc să spargă ultima fortăreață ISIS, poate se mai liniștesc lucrurile.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!