Câteva știri pe scurt de astăzi, tocmai bune de parcurs la cafea. Încă nu am testat iPhone 7 Plus, dar cred că rămâne cel mai bun smartphone pentru pasionații de fotografie (și de jocuri video, evident). Deocamdată vă pot spune că și iPhone 7 are o cameră foto excelentă.

dreamstime_s_12518863

Sursa foto: © Scanrail | Dreamstime.com – Cofee

Știri pe scurt

– Pentru a întări și mai mult zona foto, Apple a lansat o actualizare iOS care aduce fotografia în mod portret pe iPhone 7 Plus, respectiv acea funcție de portret DSLR-like cu fundalul bokeh.

– Participă la noua campanie BOOST MY PC Powered By ASUS pentru a-ți transforma computerul actual într-un adevărat monstru… Se pot câștiga componente de pînă la 1.500 de dolari.

– LG a anunțat că producătorul de electrocasnice de lux Miele încalcă patentele deținute de compania sud-coreeană. Le-au cerut germanilor să renunțe la modelele care folosesc respectiva tehnologie, sau vor ajunge la tribunal.

– Dronele evoluează tot mai rapid, iar Dobby este un gadget de buzunar, care se pliază. De asemenea prețul scade de la an la an, acum puteți lua așa ceva extrem de ieftin. Întrebarea este dacă se poate controla la fel de ușor ca o dronă profesională sau este scăpată de sub control precum elicopterele de jucărie cu telecomandă…

Vânzările de smartwatch-uri se duc în jos puternic, oamenii au fost entuziaști și au investit în tehnologie, însă din păcate este destul de dezamăgitoare, iar noile modele nu aduc chestii revoluționare. Nici măcar Apple Watch nu a mai fost primit cu interes.

– Pe de altă parte însă, vânzările de terminale smartphone continuă să crească la nivel global, iar experții spun că anul viitor ar putea veni plafonarea despre care se discuta anterior că va fi anul acesta.

– Fanii Pokemon Go se plâng că jocul video este pe moarte, iar Niantic nu face nimic pentru a-l resuscita, la fel și cu Ingress.

– Cercetătorii spun că au reușit după ani de zile să rezolve misterul triunghiului Bermudelor, care evident este un efect natural, nu vreun mister extraterestru…