Mikey Has (Mihai Holhos) este primul youtuber din România care ajunge la 1 milion de abonați pe YouTube. El a primit din partea YouTube distincția „Gold Play Button”, sunt sigur că sunt câțiva concurenți pe aproape.Mihai, 29 de ani, este din Deva și a început canalul sau de YouTube în martie 2011. Canalul său Doza de Has are peste 150 de milioane de vizualizări, cele mai populare video-uri ale sale depășind un milion de vizualizări. În România, distincția „Gold Play Button” a mai fost acordată doar canalelor unor case de discuri sau muzicieni, care publică videoclipurile artiștilor respectivi.

Alte știri pe scurt

– Clienții care au făcut cumpărături pe eMAG au donat 221.000 de lei pentru susținerea proiectului „Hai la Olimpiadă!”. Proiectul este dezvoltat de Fundația eMAG. Practic au fost 62.000 de comenzi plasate pe eMAG care au adus și o donație pentru program. La finalizarea comenzii puteți alege să donați, minim 1 leu, pentru proiectele Fundației.

– Pentru al 7-lea an consecutiv, Carrefour România în parteneriat cu Crucea Roșie, organizează în luna noiembrie (1-30 noiembrie) campania “Banca de alimente” în toate hipermarketurile din țară. Proiectul face parte din campania internațională de colectare de alimente, coordonată de Fundația Carrefour. Pînă acum au ajutat aproximativ 18.000 de familii din cele 41 de județe ale țării.

– Epson a lansat aplicația iProjection pentru laptopurile Chromebook, care permite studenților și profesorilor să redea direct conținutul din Chromebook-uri către proiectoarele Epson. Aplicația permite profesorilor să se deplaseze în încăpere și să partajeze conținutul wireless, fără efort, de la notebook-uri către întreaga clasă, prin intermediul proiectorului. La noi sunt proiectoare Epson, dar nu cred că are nimeni Chromebook.

Microsoft a rezolvat vulnerabilitățile care au fost semnalate de Google, acum să vă așteptați la actualizări pe Windows 10…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!