Cîteva știri pe scurt din tehnologie și nu numai… Pe 9 și 10 iunie, la Băneasa Shopping City, în cadrul Grand Cinema Digiplex, are loc ICEEfest 2016, festivalul Internetului și unul dintre cele mai interesante evenimente din domeniu.

dreamstime_s_29237959

Actor, DJ, scriitor și protagonist al unor numere foarte apreciate de stand up comedy, Jeff Leach este și în 2016 MC-ul ICEEfest. Puțină lume știe că el este de origine română, fiind nepotul lui Ion Caramitru. Cei care vor să meargă la ICEEfest 2016 pot obține un discont special de 40% folosind codul meu. Pentru a beneficia de reducere, trebuie să intrați pe pagina de înregistrare, să alegeți numărul și tipul de bilete comandate, apoi introduceți la Discount Code com2384 și apăsați Apply.

Alte știri pe scurt

– În cadrul meciului amical România – Georgia de pe Național Arena jucătorii ambelor echipe au cântat imnurile naționale promovând mesajul Asociației Telefonul Copilului: 116 111 -”Toți copiii merită să fie fericiți”. Jucătorii au fost însoțiți de siluete de copii decupate ce prezintă situații reale cu care se confruntă copiii din România.

– conturile de Twitter și LinkedIN ale lui Mark Zuckerberg au fost sparte de hackeri. Probabil folosea parola 123456.

– Serviciile ruse urmăresc activitatea din social media și își incriminează cetățenii care dau like sau distribuie materiale pro-Ucraina sau contra opiniilor de la Kremlin…

– arheologii care credeau că au găsit un oraș scufundat în mare în Grecia lângă Zakhyntos cred acum că formele misterioase nu reprezintă vreo construcție umană, ci este un soi de formațiune creată de activitatea bacteriilor din apă

– următoarea generație Surface Pro, care este aproape gata de lansare, va fi amânată pentru că Microsoft vrea să utilizeze următoarea generație de procesoare Intel, care au fost prezentate la Computex.

– după ce europenii au anunțat că vor o bază spațială pe Lună, americanii discută un proiect similar, dar realizat de un start-up care crede că poate reduce costurile. Din ce zic specialiștii, s-ar putea să fie aprobat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!