Unul dintre cele mai populare playere video din lume, VLC Media Player (download) este disponibil de astăzi și pentru Windows 10.

vlc-player-windows-10-compressor

Aplicația este încă în faza de beta, dar acum merge și pe noul sistem de operare.

Știri pe scurt

– Facebook a făcut schimbări la nivel de NewsFeed, pentru utilizatori, dar și pentru companii. Ambele știri confirmă faptul că a scăzut engagement-ul la nivelul întregii platforme, iar inginerii Facebook încearcă să facă modificări pentru a crește interacțiunea.

– AMD a lansat ieri placa grafică Radeon RX 480, creată să ofere performanță și funcții la nivel entuziast, o propunere interesantă pentru gamerii din întreaga lume. Radeon RX 480 aduce tehnologie premium, care asigură cel mai bun raport performanță/preț din clasa sa. Plăcile vor avea prețuri recomandate de vânzare de $199 USD pentru versiunea Radeon RX 480 4GB, respecitv $239 pentru Radeon RX 480 8GB.

– Blizzard Entertainment a anunțat disponibilitatea modului competitiv pentru Overwatch prin intermediul unui patch. Mai multe detalii sunt disponibile via acest link, însă voi menționa aici câteva dintre noutățile pe care le aduce. Modul competitiv este momentan disponibil numai pentru PC, urmând a fi lansat și pentru Playstation 4 și Xbox One în curând.

– Logitech a prezentat ieri noua tastatură Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, o tastatură pentru PC complet echipată care funcționează și cu tablete sau telefoane inteligente. Prin atingerea unui buton Easy-Switch utilizatorii pot trece cu ușurință să scrie pe oricare dintre cele trei dispozitive conectate.

– TP-Link a lansat ieri top 6 dispozitive pentru o vacanță reușită. Sunt două noi modele power bank: TL-PBG6700 și TL-PB15600,
boxe portabile și router Wi-Fi la purtător, dar și camere IP HD pentru monitorizarea locuinței.

– HP România a lansat programul de loializare HP Bonus Club, dedicat clienţilor care cumpără produse HP. Se adresează exclusiv persoanelor fizice şi recompensează loialitatea acestora faţă de brand-ul HP. Categoriile de produse incluse în acest program sunt notebook-uri, desktop-uri, monitoare, tablete sau accesorii PC, imprimante, multifuncţionale şi consumabile marca HP.