Am stat pînă târziu aseară în Victoriei, era super-aglomerat, plin pînă la Romană, cum nu a fost niciodată. Lumea era pașnică și se striga “Hoții!” și legat de abrogarea OUG. Am ajuns în cam 30 de minute acasă, iar la televizor era haos. Apoi s-au lămurit lucrurile. Alde Negoiță au adus galeria Dinamo să facă spectacol. Deși neagă, jandarmii știau clar, e prima zi în care vin cu scutieri, pînă acum nu au fost. Un reportaj bun aici.
Povestea robotului este aici.

Știri pe scurt

– Justiția a stabilit că Oculus Rift a cam folosit tehnogia conmpaniei rivale ZeniMax și trebuie să plătească 500 de milioane de dolari, parțial firma, dar o parte vor plăti doi co-fondatori.

– cei de la Fcebook au raportat rezultate financiare peste așteptări, vor ajunge în 2017 la 2 miliarde de utilizatori;

– Tot Facebook va lansa Discover People, va permite conectarea unor oameni pe bază de interese comune sau locuri de muncă comune.

– Apple lucrează la o chestie smart, laptopurile MacBook vor avea pe lângă procesorul de mare putere Intel și un procesor low-power ARM care va permite o autonomie mult mai mare a bateriei. El va fi pentru perioadele în care nu folosiți laptopul la maxim și vreți doar să vedeți mailuri, surfing și altele asemenea.

– Noul ceas LG Watch Sport va costa la lansare 349 dolari.

– Sunt 14 ani de la dezastrul navetei Columbia, iar anul acesta se fac 50 de ani de la Apollo 1.