Am stat pînă târziu aseară în Victoriei, era super-aglomerat, plin pînă la Romană, cum nu a fost niciodată. Lumea era pașnică și se striga “Hoții!” și legat de abrogarea OUG. Am ajuns în cam 30 de minute acasă, iar la televizor era haos. Apoi s-au lămurit lucrurile. Alde Negoiță au adus galeria Dinamo să facă spectacol. Deși neagă, jandarmii știau clar, e prima zi în care vin cu scutieri, pînă acum nu au fost. Un reportaj bun aici.
Povestea robotului este aici.

Știri pe scurt

– Justiția a stabilit că Oculus Rift a cam folosit tehnogia conmpaniei rivale ZeniMax și trebuie să plătească 500 de milioane de dolari, parțial firma, dar o parte vor plăti doi co-fondatori.

– cei de la Fcebook au raportat rezultate financiare peste așteptări, vor ajunge în 2017 la 2 miliarde de utilizatori;

– Tot Facebook va lansa Discover People, va permite conectarea unor oameni pe bază de interese comune sau locuri de muncă comune.

– Apple lucrează la o chestie smart, laptopurile MacBook vor avea pe lângă procesorul de mare putere Intel și un procesor low-power ARM care va permite o autonomie mult mai mare a bateriei. El va fi pentru perioadele în care nu folosiți laptopul la maxim și vreți doar să vedeți mailuri, surfing și altele asemenea.

– Noul ceas LG Watch Sport va costa la lansare 349 dolari.

– Sunt 14 ani de la dezastrul navetei Columbia, iar anul acesta se fac 50 de ani de la Apollo 1.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!