WhatsApp lansează serviciul de video-chat prin care veți putea comunica în genul FaceTime sau Skype, este pentru cei care vorbesc la distanță și vor să se și vadă. Nu spun exact când, dar vor lansa asta în curând.

dreamstime_s_28678064

Alte știri pe scurt

– Chinezii de la DJI au lansat două modele noi de drone, de fapt Phantom 4 Pro este doar o actualizare binevenită, însă noul model Inspire 2 aduce multe noutăți.

Apple nu mai este un trendsetter în IT, iar singura inovație cu care au putut veni anul acesta este o … carte cu imagini, un album al produselor sale care costă 300 de dolari.

– Fanii Macbook Pro se revoltă din nou, după faza cu mufele lipsă, acum au descoperit că noile modele de laptop au SSD-ul încastrat și nu se poate face upgrade pentru stocare.

Microsoft a devenit brusc interesat de proiectul OpenAI al lui Elon Musk. Era genul de proiect non-profit pentru cercetarea Inteligenței artificiale lansat tocmai pentru a ocoli marile corporații puse pe profit.

Super-Mario vine oficial pe iOS, deocamdată va putea fi jucat pe iPhone și iPad, din decembrie.

Proiectul de supersonic pentru pasageri al lui Richard Branson merge mai departe, avionul Boom a fost proiectat, iar zborul Londra-New York va costa circa 5.000 de dolari.

Americanii au descoperit cum înșeală magazinele online și site-urile de turism utilizatorii. Prețurile variază după locație, tipul de computer și alți factori, fiind mai scumpe pentru cei cu bani din zone bogate și mai accesibil pentru cei din cartiere sărace, folosind computere ieftine…

Noul flagship chinezesc OnePlus 3T a fost lansat oficial, este un pic mai performant decât primul OnePlus 3.

– Două inovații din zona medicală legate de tehnologie – întâi un reportaj despre cyborgi, merită să vedeți pozele măcar, iar al doilea despre modificarea genelor pentru a rezolva bolile.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!