Știrile pe scurt de azi, câteva informații utile din zona de tehnologie. Astăzi începe conferința Apple cu dezvoltatorii software, WWDC 2016. Ne revedem diseară pe la 20-00 să urmărim live tot ce se întâmplă acolo.

wwdc16-og

România a jucat bine în primul său meci de la Euro 2016, în ciuda bârfelor, nu meritam să pierdem. Elveția a reușit să treacă cu 1-0 de Albania, acesta fiind primul meci în care doi frați cu numărul 10 au jucat în echipe adverse. Să vedem dacă reușim miercuri să producem prima victorie la Euro 2016, singurul rezultat care ne-ar ajuta să trecem de grupe. Apropo, cei de la Microsoft au realizat cu ajutorul motorului de căutare Bing o estimare a rezultatelor și ei zic că România merge mai departe. Din păcate, dacă va fi așa, vom juca cu Germania și știm dinainte finalul, dar vom juca frumos…

Știri pe scurt

– Mizeria Facebook continuă, după ce au băgat pe gât oamenilor Messenger, prin diverse tertipuri, acum au amenințat direct utilizatorii, că dacă nu instalează aplicația Moments, toate fotografiile sincronizate de pe smartphone vor fi șterse automat. Sigur, trebuie să fi un pic maniac să sincronizezi pozele la Facebook, în loc de Photos din Android sau iCloud la iOS. Trebuie că ai căutat-o cu lumânarea, dar și să ameninți utilizatorii aiurea mi se pare oribil.

– Ziff Davis (PC Magazine, ExtremeTech, Geek.com etc) ar putea prelua Gawker după ce publisherul american și-a declarat falimentul în urma procesului deschis de Hulk Hogan susținut de Thiel.

– Amazon ar putea lansa un serviciu de streaming de muzică online cu doar 9,99 dolari pe lună, care oferă acces la milioane de melodii, pentru a rivaliza cu Google sau Apple.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!