Astăzi are loc evenimentul anual Microsoft legat de Windows 10 și este așteptată lansarea noii generații de Surface. Unii zic că este un moment esențial pentru Windows, care în lipsa unor inovații o poate lua pe urmele Windows Mobile spre dispariția totală.

Evenimentul începe pe la ora 17-00, promit să îl urmăresc și să vă țin la curent. Dacă reveniți pe la 6 pe blog veți găsi principalele idei.
dreamstime_s_64872272

Sursa foto: © Bostarch777 | Dreamstime.com – cofee

Știri pe scurt

– Apple raportează cifre în scădere pentru prima oară în ultimii 15 ani, respectiv pentru prima oară după lansarea iPod, gadgetul care a relansat compania americană. Spre ciuda celor care prevăd anual falimentul Apple, încasările sunt în continuare masive și profiturile la fel de mari. Cam 47 de miliarde $ venituri și 9 miliarde $ profit net.

– Viitorul sună bine, ca de obicei realitatea prinde din urmă filmele SF gen Terminator / Skynet.

– Pe de altă parte, vizionarii din tehnologie sunt convinși că oamenii viitorului vor deveni nemuritori, altă idee inspirată de SF.

– Nu doar Yahoo spiona utilizatorii, informațiile publicate azi arată că și operatorul telecom AT&T spiona utilizatorii chiar în interes comercial.

– Blackberry a lansat oficial al treilea său model de smartphone cu Android, DTEK60, care este tot un Alcatel fără modificări esențiale, de-aia nici nu merită menționat într-o știre separată.

– În curând la birou și apoi acasă – WiGig sau WiFi ad, cu viteze de pînă la 8Gbps. Noul standard a fost certificat de WiFi Alliance și urmează lansarea gadgeturilor care vor utiliza noua tehnologie wireless. Dar nu mai durează mult.

– o nouă lecție pentru antreprenori și fondatori de start-up-uri, cum este să ai un produs genial, de care sunt interesați foarte mulți investitori. O adevărată telenovelă!

– Google a făcut o tablă interactivă pentru companii, iar prețul este estimat la circa 6.000 de dolari. Sigur va avea succes.

P.S. nu uitați de acest concurs, iar dacă folosiți aici codul de reducere DRAGOMIR aveți discount -15%.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!