Foarte pe scurt de la protest de ieri: primele vești bune. Nu a fost nicio violență aseară, iar pentru prima dată s-a auzit că Ciorbea ar putea contesta ordonanța lui Dragnea. De asemenea, Patriarhia s-a pronunțat ferm contra OUG. După Orange, și Telekom a crescut capacitatea în Piața Victoriei, Vodafone nu mergea aseară.

– dronă care imită un liliac, mi se pare foarte tare:
Povestea ei este aici.

Știri pe scurt

– ceea ce mie mi s-a părut un zvon răuvoitor ar putea deveni realitate: se discută vânzarea Telekom România. Orange ar prelua infrastructura fixă, iar RCS RDS compania mobilă. Valoarea este peste 1 miliard de euro. Am cerut o opinie oficială de la Telekom România: “Dorim să precizăm că nu comentăm pe marginea acestui subiect”, au declarat reprezentanții grupului de companii Telekom România. Mai sunt informații și în Capital.

– Samsung nu a găsit încă furnizor pentru bateriile Galaxy S8, LG nu poate produce suficiente baterii. Se pare că discută cu o companie japoneză.

– Un nou patent Apple sugerează faptul că vor face un Watch cu ecran rotund și baterie integrată în curea.

– Snapchat s-a listat pe Bursă și vor să atingă o valoare de 3 miliarde de dolari.

– Mozilla renunță oficial la Firefox OS și alte vise de mărire.

– Vânzările Amazon au crescut cu peste 22% în trimestrul patru din 2016, incidând o creștere puternică pentru ecommerce și pentru prima oară au avut un profit mai serios.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!