Foarte pe scurt de la protest de ieri: primele vești bune. Nu a fost nicio violență aseară, iar pentru prima dată s-a auzit că Ciorbea ar putea contesta ordonanța lui Dragnea. De asemenea, Patriarhia s-a pronunțat ferm contra OUG. După Orange, și Telekom a crescut capacitatea în Piața Victoriei, Vodafone nu mergea aseară.

– dronă care imită un liliac, mi se pare foarte tare:
Povestea ei este aici.

Știri pe scurt

– ceea ce mie mi s-a părut un zvon răuvoitor ar putea deveni realitate: se discută vânzarea Telekom România. Orange ar prelua infrastructura fixă, iar RCS RDS compania mobilă. Valoarea este peste 1 miliard de euro. Am cerut o opinie oficială de la Telekom România: “Dorim să precizăm că nu comentăm pe marginea acestui subiect”, au declarat reprezentanții grupului de companii Telekom România. Mai sunt informații și în Capital.

– Samsung nu a găsit încă furnizor pentru bateriile Galaxy S8, LG nu poate produce suficiente baterii. Se pare că discută cu o companie japoneză.

– Un nou patent Apple sugerează faptul că vor face un Watch cu ecran rotund și baterie integrată în curea.

– Snapchat s-a listat pe Bursă și vor să atingă o valoare de 3 miliarde de dolari.

– Mozilla renunță oficial la Firefox OS și alte vise de mărire.

– Vânzările Amazon au crescut cu peste 22% în trimestrul patru din 2016, incidând o creștere puternică pentru ecommerce și pentru prima oară au avut un profit mai serios.