Kaspersky acuză Microsoft că abuzează iar de poziția dominantă pe piață, oferind antivirus gratuit când alți competitori se chinuie să facă unul profesionist. Autoritățile ruse au deschis o achetă în privința asta.
Noul trailer pentru Rogue One: A Star Wars Story a fost lansat oficial. Abia aștept decembrie…

Știri pe scurt

– Uniunea Europeană a anunțat o reuniune de urgență pentru a trimite un mesaj comun lui Donald Trump, dar Franța și Marea Britanie nu au trimis oficiali.

– Oficialii din Turcia au spus cetățenilor să nu călătorească în SUA pentru că sunt proteste violente din cauza alegerilor… Se pare însă că în week-end nu au mai fost.

Huawei Mate 9 a ajuns la teste și pare un device super-interesant. Sunt curios când vine și în Ro.

Lenovo Yoga 910 – de asemenea un review pozitiv pentru ultraportabilul companiei chineze.

HP a realizat o serie de ceasuri smart cu branduri precum Ferrari sau Hugo Boss, arată excelent.

– În timp ce unii se luptă să oprească sforăitul, există ope Kickstarter un proiect smart care doar vibrează când sforăi, ca să nu-ți deranjezi parterera/ul de somn..

– Ce se mai întâmplă cu “țara libertății”, Liberland, de pe Dunăre.

Parlamentul European pregătește o nouă legislație pentru drone și a stabilit că și alea de 250 de grame pot fi periculoase, așa că vor fi și mai multe raportări de făcut dacă vreți o astfel de jucărie…

Nikon a lansat D5600, o nouă generație de DSLR pentru zona entry-level, cu multe dotări de top. Sunt curios dacă s-a scumpit și asta, după ce majoritatea camerelor bune din zona entry au devenit în 2016 și mai scumpe.