Kaspersky acuză Microsoft că abuzează iar de poziția dominantă pe piață, oferind antivirus gratuit când alți competitori se chinuie să facă unul profesionist. Autoritățile ruse au deschis o achetă în privința asta.
Noul trailer pentru Rogue One: A Star Wars Story a fost lansat oficial. Abia aștept decembrie…

Știri pe scurt

– Uniunea Europeană a anunțat o reuniune de urgență pentru a trimite un mesaj comun lui Donald Trump, dar Franța și Marea Britanie nu au trimis oficiali.

– Oficialii din Turcia au spus cetățenilor să nu călătorească în SUA pentru că sunt proteste violente din cauza alegerilor… Se pare însă că în week-end nu au mai fost.

Huawei Mate 9 a ajuns la teste și pare un device super-interesant. Sunt curios când vine și în Ro.

Lenovo Yoga 910 – de asemenea un review pozitiv pentru ultraportabilul companiei chineze.

HP a realizat o serie de ceasuri smart cu branduri precum Ferrari sau Hugo Boss, arată excelent.

– În timp ce unii se luptă să oprească sforăitul, există ope Kickstarter un proiect smart care doar vibrează când sforăi, ca să nu-ți deranjezi parterera/ul de somn..

– Ce se mai întâmplă cu “țara libertății”, Liberland, de pe Dunăre.

Parlamentul European pregătește o nouă legislație pentru drone și a stabilit că și alea de 250 de grame pot fi periculoase, așa că vor fi și mai multe raportări de făcut dacă vreți o astfel de jucărie…

Nikon a lansat D5600, o nouă generație de DSLR pentru zona entry-level, cu multe dotări de top. Sunt curios dacă s-a scumpit și asta, după ce majoritatea camerelor bune din zona entry au devenit în 2016 și mai scumpe.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!