Un tânăr român de 24 de ani a contribuit la campania lui Trump publicând știri false anti-Clinton, dar publicate pentru că se viralizau, pentru a încasa banii din reclame. El nu regretă ce a făcut, chiar și acum câștigă 10.000 de dolari pe lună din Adsense.

– În pregătire pentru vara lui 2017: Cars 3.
Via

Alte știri pe scurt

– Intel pariază pe Realitatea Augmentată, tot mai multe publicații încep să o numească Mixed Reality pentru că “augmentat” sună greu de înțeles pentru marele public. Pe scurt, ca și Microsoft, combină realitatea cu elemente virtuale, pentru jocuri incredibil de interactive.

Scoțienii au început să producă curent electric cu noile turbine mișcate de valuri și se pare că tehnologia funcționează foarte bine, parcă văd că se va extinde, tot mai multă lume caută metode eco de a produce electricitate.

Cercetătorii NASA vor realiza primul experiment cu focul în spațiu, vor să vadă cum ard diverse obiecte la reintrarea în atmosfera Pământului și ce se poate face pentru a îmbunătăți securitatea la bordul navetelor spațiale.

nio12

Cam așa arată cea mai rapidă mașină electrică din lume, la ora actuală.

– După ce a făcut câteva crize de nervi pe care le găsiți pe Youtube și și-a anulat concertene, rapperul Kayne West s-a internat în spital citând faptul că este epuizat, burned-out.

– Sunt tot mai populare agențiile de turism care oferă aventuri fără să știi destinația.

La Melbourne a fost o furtună care a adus un val de polen astfel încât serviciile de urgență nu au putut face miilor de apeluri și doi oameni au murit sufocați.

161121204328-02-china-car-accident-1121-exlarge-169

– Așa arată un accident în China, sunt 57 de mașini implicate și pînă la ora asta 17 morți.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!