Astăzi are loc evenimentul oficial Apple în care vor prezenta noua generație MacBook, din păcate le-a cam furat startul Microsoft, care a atras atenția tuturor cu Surface Studio PC. Diseară pe la 7 o să urmărim evenimentul Apple.

dreamstime_s_75001045

Nu am scris ieri de la evenimentul Microsoft pentru că am fost la evenimentul eMAG, dar și pentru că au început prezentările cu Paint 3D și PowerPoint 3D, două chestii care ar fi plictisit oricum pe toată lumea. Da, sunt nice to have, arată bine, dar practic sub 1% din utilizatori le vor folosi. Leta de Surface, o să revin cu un articol cât de repede pot.

Știri pe scurt

Două noi cutremure, de dimensiuni medii, au lovit Italia;

– Studiile arată că în ciuda așteptărilor, peste 70% dintre clienții Samsung vor rămâne utilizatori Samsung, iar cazul Note 7 rămâne un incident deocamdată.

– cum funcționează schema prin care proprietarii de studiouri videochat fac cu adevărat bani online

– producătorii de ceasuri cred că funcțiile smart adăugate modelelor clasice vor bate în final ideea de smartwatch.

– Astronomii au observat pentru prima dată formarea unor stele – și au fost tripleți de data asta.

Mini Countryman 2017.

Vreau să testez Civilization IV, cred că au reușit o ediție faină.

– urmează nebunia cu VR pentru Windows 10, pentru că unii n-au descoperit încă cît de plictisitor devine VR după utilizarea mai îndelungată, mai mult decât un simplu test…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!