Să citiți în New York Times din poveștile despre corupție trimise de români. Ne-am săturat! Vrem o țară fără corupție, înainte de orice.

Filmul zilei
De astăzi în cinematografele din România, Lego Batman. Aveți și concursurile cu invitații disponibile aici și aici.

Știri pe scurt

– Continuă seria de zvonuri despre telefoanele pliabile, acum se spune că primele modele Samsung vor fi în magazine pînă la finalul acestui an.

rezultatele Twitter sunt sub așteptări, nu reușesc nici să câștige bani, dar nici să vândă compania cuiva mai priceput.

– Grupul Activision Blizzard merge însă peste așteptări, Call of Duty, Overwatch și Hearthstone au adus venituri mari și profit.

AirBnb vrea să facă prima sa achiziție, un site de închirieri de vile de lux, prețul estimat fiind de circa 300 de milioane de dolari.

– procesorul de top Core i7 de la Intel nu merită banii, spune Gizmodo după o comparație practică cu modelul Core i5 mai accesibil.

– Brazilia ne arată ce se poate întâmpla dacă Poliția intră în grevă.

– Citroen C-Aircross, un fel de SUV compact, se va lansa la salonul auto de la Geneva, în martie.

NASA vrea să trimită o misiune pe Europa, satelitul planetei Jupiter care ar trebui să aibă apă și, posibil, semne de viață. Planul ar fi să fie gata prin 2024.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!