Pentru că se împuținase lumea în piață după 14 zile de proteste, PSD s-a gândit la noi motive pentru proteste. Primul ar fi resuscitarea lui Ponta, culmea, pe post de ministrul Justiției. Așa mulțime în stradă n-ați văzut de mult. Iar Șerban Nicolae trebuie să dispară cumva.
P.S. și un articol foarte bun despre ‘Iohannis 6 case‘.

Filmul zilei


A apărut al doilea trailer oficial pentru Ghost in the Shell, unul dintre cele mai bune filme care urmează să fie lansate în 2017. Filmul ar trebui lansat pe 31 martie, abia aștept să-l văd.
Apropo de tema filmului, Elon Musk, șeful Tesla, vorbește despre un viitor în care oamenii vor fi cyborgi sau nu vor mai fi deloc.

Știri pe scurt

– În Dubai va fi lansată drona care transportă persoane, la vară clienții cu bani vor putea merge de la aeroport în oraș cu acest nou mijloc de transport.

– dacă aveți samsung Galaxy S7 sau S7 Edge, nu vă grăbiți cu actualizarea la Android 7.0 Nougat, se pare că afectează masiv durata de utilizare;

– problemele financiare Nikon se lasă cu concedieri masive și anularea seriei DL, camere foto compacte premium care urmau să concureze modelele Sony RX și Panasonic.

Huawei Watch 2 se va lansa oficial la Mobile World Congress 2017. O să fiu acolo să vă povestesc despre el;

– Xiaomi s-a inspirat de la Apple și Huawei și vrea să realizeze propriile procesoare, la care lucrează acum sub numele de cod Pinecone.

– noul Cyanogen, LineAge OS, are versiune nouă, 14.1, disponibilă pentru OnePlus 3T, One M7, LG G3, dar și tablete Samsung și alte dispozitive. Noua variantă este realizată pe baza Android 7.0 Nougat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!