Câteva știri de citit dimineață, la cafea. Mâine plec la IFA, așa că astăzi vă mai scriu pe surse despre diverse, mâine sunt pe drum, dar de poimâine începem să povestim despre gadgeturi noi și interesante.

Știri pe scurt

– Coreea de Nord a lansat o nouă rachetă de test care a trecut peste Japonia și s-a prăbușit în Pacific. E clar că pot lovi Japonia dacă se străduiesc;

– încep filmările la Moromeții 2, filmul care va continua povestea din primul film, de data asta cu Horațiu Mălăele pe post de Moromete.

– Mugur Mihăescu (Garcea), care are un restaurant în Centrul Vechi, este noul consilier al Gabrielei Firea la Primărie pentru centrul vechi.

– România ar putea adera la moneda unică, euro, din 2022, visează unii;

– încă o dată scandalul cu apa plată din supermarket revine, nu e transportată corect, nu e depozitată corect, iar consumatorii în loc să fie feriți de probleme sunt îmbolnăviți;

– Canon M100 este noul mirrorless al companiei japoneze, mai accesibil decât modelele anterioare. Să vedem cum stă și la partea foto;

BMW i3 și i3s arată bine și par o alegere mai bună pentru fanii mașinilor electrice;

– Facebook spune că paginile cu știri false nu mai pot cumpăra reclame, dar fac pariu că este doar o reclamă pentru Facebook, pentru că există pagini false cu totul care o duc foarte bine… Iar Facebook sunt disperați să vândă mai multe reclame sub orice formă;

– Game of Thrones nu va reveni cu sezonul 8 cel puțin pînă în 2019, estimează specialiștii The Hollywood Reporter.

– Mediatek a mai lansat două procesoare mid-range, ambele octa-core bazate pe Cortex-A53 la fel ca modelele precedente, Helio P23 și Helio P30. Ambele au patru nuclee la 2.3GHz și patru la 1.65GHz. Pe partea de grafică însă au adoptat noul GPU Mali-G71, mai puternic decât versiunile utilizate anterior.

Cam atât astăzi. Dacă mai dau peste ceva interesant, vă scriu.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!