Ce să fac, am Clicknet și acasă și la birou, nu pot să nu fiu afectat de asta (și da, citisem ceva despre un parteneriat Romtelecom – Okidoki). Ajung astăzi la birou, binedispus, dar nu mergea netul. Modem-ul arăta ok, dar laptopul refuza să se conecteze. Opresc modem-ul, repornesc, pare că se conectează ok. Deschid browserul, mergea. La un moment dat, dau să caut ceva și vreau să intru direct pe google.com, nu pe .ro. Scriu direct în Chrome www.google.com, dau enter, îmi apare o pagină ciudată. Sigla Romtelecom, căutare Okidoki, reclame Adsense. Credeam că am greșit numele.

Pagina de eroare Romtelecom / Okidoki

Verific numele, este corect. Dau www.google.ro, merge pe google. Google.com, merge pe pagina asta. Grr! În fine, schimb browserul, face la fel și pe Firefox și pe Internet Explorer.

Depășesc momentul, mă iau cu treabă. Acum ajung acasă, obosit și vreau să intru pe un alt site. Netul merge, orice alt site merge. Pe ăla care îl vreau eu arată pagina asta. Penibil.

Sigur, nu e cu intenție.

Dar am o întrebare: de ce apare doar la anumite domenii, iar la altele apare eroare 404 not found normală? Care e strategia?

Update: avem și un răspuns oficial. romtelecom @DanDragomir şi @iulianj puteţi dezactiva oricând noua pagina de eroare DNS, folosind Instrucţiuni dezactivare din footer-ul paginii.