Pepsi anunţă primul spectacol de muzică live din cadrul unei finale UEFA Champions League, invitata fiind Alicia Keys. Ea va concerta pe 28 mai, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano, înaintea finalei. În semifinale, Aletico a bătut Bayern, returul este pe 3 mai, iar returul Real-Manchester (în tur 0-0) este pe 4 mai.

Alicia Keys_UEFA Champions League Final

Alte știri pe scurt

– Cei de la Microsoft și-au dat seama că eșecurile din zona mobilă vor avea un impact mai mare decât credeau inițial, așa că au reafirmat determinarea de a merge în direcția asta în continuare. Pentru mine asta se traduce clar printr-un Surface Phone, care să fie un flagship care să ridice vânzările măcar la nivelul tabletei Surface.

– Aproape fiecare bancomat din lume ar putea fi accesat fraudulos sau jefuit, cu sau fără ajutorul unui program malware. Potrivit unei cercetări a experților Kaspersky Lab, acest lucru se întâmplă din cauza folosirii frecvente a unui software învechit și nesigur, a greșelilor de configurare a rețelei și a lipsei de măsuri de securitate pentru părțile critice ale ATM-ului, în mediul real.

– Groupama Asigurări și Orange România anunță un parteneriat pentru a le oferi clienților o soluție de monitorizarea și asigurarea locuinţei. Astfel, persoanele care doresc să țină sub control riscurile la care este expusă locuința lor pot cumula acum beneficiile serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizată și controlată de la distanță, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri. În Franța, grupul Orange a preluat Groupama Bank, care va deveni Orange Bank.

– MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare anunță apariția unui nou membru în familia monitoarelor Philips 4K UHD. Cu o dimensiune de 43 de inci, cel mai nou model de monitor este și cel mai mare din portofoliul Philips, reușind să ofere aceeași imagine și experiență incredibilă de vizionare ca și celelalte modele „înfrățite“. Acest monitor oferă profesioniștilor un spațiu mai mare decât au avut vreodată pe un singur ecran.