Telekom Romania a anunțat azi că aduce noile smartphone-uri Huawei P9 şi HTC 10, care vor fi disponibile la precomandă, cu bonusuri. De asemenea, se împlinesc cinci ani de Clickshop, iar magazinul are o ofertă faină de fidelizare.

0047

Clienții Telekom Romania își pot plasa precomenzile pentru modelul Huawei P9 în perioada 13-29 aprilie, pe site-ul operatorului, iar fiecare persoană care comandă smartphone-ul în acest interval primește bonus o brăţară TalkBand B2. Fiecare telefon Huawei P9 achiziţionat pe canale autorizate (inclusiv la precomandă) va veni la pachet cu service VIP (3 ani garanţie, posibilitatea de a înlocui produsul dacă se defectează – serviciu disponibil în primele 3 luni, respectiv 3 luni garanţie la ecran).

De asemenea, în perioada 20 aprilie – 3 mai, noul smartphone HTC 10 va fi disponibil la precomandă. Fiecare precomandă realizată în această perioadă va fi însoţită de boxă JBL Charge 2+, pe care clienţii o vor primi bonus. Telefonul va fi disponibil în magazinele Telekom şi în magazinele partenere începând cu luna mai. Şi modelul HTC 10 va putea fi achiziţionat în două variante de culoare, Grey, respectiv Silver.

Aniversare Clickshop

Magazinul online recomandat de Telekom Romania a lansat azi primul său program de loializare, intitulat Franc. La fiecare comandă plasată pe site, cumpărătorii vor primi vouchere pe care le pot folosi pentru alte comenzi. Paşii de urmat sunt simpli şi sunt prezentați în platformă. Cumpărătorii trebuie să se autentifice cu aceeaşi adresă de e-mail.

Cei care au comandat anterior de pe site pot beneficia retroactiv de avantajele Franc folosind aceeași adresă de email utilizată la momentul plasării comenzilor.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!