În ciuda zvonurilor binevoitoare de la competiție, Toshiba nu renunță la Europa și anunță o campanie botezată “Make IT work” dedicată seriei de laptopuri și dispozitive business.

toshiba make it word

“Make IT work” a fost creată pentru a susține noua gamă de produse de business de la Toshiba, cea mai variată de până acum. Sunt în total douăsprezece noi platforme care includ patru laptopuri de top și dispozitive hibrid – Tecra A40-C, Portégé Z30-C, Tecra Z40-C și Portégé Z20t-C – toate fiind construite în baza valorilor Toshiba referitoare la securitate, fiabilitate, conectivitate și administrare ușoară. Acestea sunt echipate cu noile procesoare Intel Core din generația 6, o componentă esențială pentru a oferi performanțe optime cu Windows 10 și maximizarea duratei de viață a bateriei.

Toshiba oferă o gamă largă de soluții B2B, dincolo de dispozitivele hardware, inclusiv Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) ce permite companiilor să își administreze cu ușurință dispozitivele printr-o soluție completă de management al acestora și mecanisme exhaustive ce asigură eficiență și conformitate.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!