TP-Link a anunțat azi oficial routerul OnHub, cu un design modern și realizat împreună cu Google. Este gândit să genereze o rețea wireless mai rapidă, mai sigură și mai ușor de folosit. Este compatibil cu tehnologiile de ultimă generație și are 13 antene interne dispuse circular, pentru reducerea interferențelor și optimizarea conexiunii.

打印

Tp-Link OnHub are și un soft special care optimizează rețeaua wireless de acasă. Astfel, la fiecare cinci minute, routerul caută cel mai puțin aglomerat canal Wi-Fi, comutând traficul pentru o performanță optimă. Routerul oferă viteze de până la 1900 Mbps și oferă suport pentru ambele benzi de frecvență, de 2,4GHz, respectiv 5GHz.

OnHub este controlat cu aplicația mobilă Google On, compatibilă cu dispozitivele cu sisteme de operare Android și iOS, facilitând configurarea și gestionarea rețelei. În timpul configurării, OnHub stabilește setările care funcționează cel mai bine în locuință, apoi ajustează setările pe parcurs, astfel încât rețeaua să funcționeze la parametri maximi. Astfel, routerul a fost conceput în așa fel încât să își optimizeze performanțele în timp, instalând automat caracteristici noi, precum și cele mai recente update-uri de securitate. OnHub este, de asemenea, compatibil cu cele mai noi tehnologii și protocoale din domeniul comunicațiilor, precum Bluetooth Smart, Weave și IEEE 802.15.4.

OnHub este disponibil de astăzi pentru precomenzi în Statele Unite ale Americii, pentru prețul de 199 USD.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!