Utilizatorii P6 Energy care fac update la cea mai nouă versiune software lansată de Allview vor câștiga cel puțin trei funcții noi, pe lângă alte îmbunătățiri.

  
1) Super Power Saving Mode – Pentru momentele în care dorești să prelungești durata autonomiei bateriei – activează funcția de economisire a energiei. Această transformă meniul într-unul minimalist, alb-negru, și îți oferă acces la funcțiile de bază: Apeluri, Mesaje, Contacte și Ceas.   

 2) Charm Cam – Aplicația îți pune la dispoziție o serie de funcții distractive și utile, care te vor ajuta să  faci poze mai bune. Ai o serie de efecte beauty, filtre în timp real și ștampile care vor adaugă originalitate fotografiilor tale. Aplicația poate fi accesată direct din meniul camerei. 

  3) Chameleon – Creează-ți propriile teme și adaptează smartphone-ul mediului în care te afli. Funcția Chameleon va transformă device-ul într-unul nou de fiecare dată, utilizând culori din jurul tău. Astfel, îți vei aminti de stările și sentimentele plăcute dintr-o anumită clipă. 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!