Allview lansează anul acesta a treia generație pentru modelele smartphone de top, iar focusul va fi pe design-ul metalic, premium. Dacă anul trecut au făcut valuri cu modele precum X2 Xtreme, X2 Soul sau V2 Viper, anul acesta modelele trec la generația 3.

Allview 3

Prima noutate pe care compania brașoveană o comunică este că vor adopta un design mai agresiv, bazat pe metal. Terminalul din imagine, chiar dacă nu se vede decât lateral, arată ca un flagship. Ca de obicei, Allview nu oferă mai multe detalii despre noul model care urmează să fie lansat.

Anul trecut, lansau la Mobile World Congress X2 Soul Pro, un terminal Android interesant. Eu sper să văd anul acesta care vor fi noutățile înaintea tuturor. Sper că vom vedea cât mai puține probleme tehnice la terminalele Allview de top și să vedem dacă aduc și ei baterii de mare capacitate la modelele flagship.

Cum aflu mai multe despre generația a treia Allview, am să vă anunț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!