asus

Turism și online: ne informăm pe Net, plătim cash

Bănuiesc că ați văzut deja la Victor despre studiul realizat de TradeAds legat de turism și mediul online. Dacă nu, găsiți studiul aici.

Întâi, vreau să zic că cifrele sunt interesante, doar 58% dintre cei care stau pe Net au de gând să plece undeva vara asta(!). Adică 40% din cei care au răspuns stau la muncă vara asta. Apoi mi se pare interesant raportul dintre cei care se informează pe Internet și cei care plătesc online 🙂
La final, un mesaj pentru realizatorii studiului…

Click pe imagine pentru mărire.

Turism & Online - studiu

Turism & Online - studiu

Cu alte cuvinte, peste 51% se informează pe Net, dar numai 10% plătesc online vacanța (eu am plătit!). Peste 65% din participanții la studiu (nu mai ziceți dintre români, e greșit!) au rezolvat în concediu probleme de la muncă :D.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Update: gata, am văzut cifra: 5120 de respondenti.

Sunt interesante cifrele, dar nu poți prezenta un studiu serios, care a rulat pe 804 site-uri și a făcut fix 2,6 milioane de afișări, fără să spui tot acolo câți oameni au răspuns.

Au fost doar 2-3? 🙂


4 comentarii
 1. 1

  De ce te miri ca platile online sunt asa jos? Asta e rezultatul non-educatiei facute de banci pana acum. Gasesti o discutie pe larg aici http://www.raduapostolescu.ro/2011/06/plata-ramburs-solutia-principala-aparent-paradoxala/

 2. 2
  razvan says:

  si de ce te miri ca exista scepticism in a plati online? cand tot romanul a inteles de la stiri ca hackerii fura bani din conturi…cand e de renume international talentul rromanilor de a-si insusi banii altora fara aprobare? sufli si in gheata sa nu te arzi, cand banii sunt putini si riscurile relativ mari. plata cash e mai sigura pentru multi.

 3. 3
  Victor says:

  Da, ti-a scapat 🙂 Referitor la numarul celor care au raspuns la acest chestionar: gasesti pe pagina 4 cifra, adica 5120 de respondenti.

 4. 4

  uff! am cautat, am cautat 🙂

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *