Update: a pornit după circa 3 ore de pauză.

 

Twitter nu merge de pe la 10-20 dimineața, nici la noi în România, dar nici în alte state. Sunt cam două ore de pauză, poate că este cea mai mare pentru serviciul de micro-blogging. Prima oară am văzut la Andrei acum o oră.twitter nu merge

Serviciul Twitter ar putea fi actualizat. Se discută de vreo lună că vor să elimine limita de 140 de caractere. Totuși, această întrerupere nu este una anunțată, ci o problemă majoră, care afectează site-ul în multe țări ale lumii. Deși presa străină spune că serviciul își revine, pe site-ul Twitter statusul este în continuare serviciu întrerupt. E drept, că nuanțează și ei, doar unii utilizatori ar avea probleme.

Primele mesaje au fost de depășire a capacității. Twitter a mai avut o problemă de-asta când a avut loc una dintre lansările Apple, dar atunci chiar era la început, iar evenimentul era foarte comentat. Acum nu este niciun eveniment major, iar serviciul a fost căzut și pe mobile și pe desktop.

Probabil o să descopere cauza, poate fi un atac informatic sau un bug care s-a propagat pe servere. Sau o eroare umană a unui angajat, am mai văzut cazuri de-astea.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!