La un an de la lansarea Supernet 4G, cei de la Vodafone anunță o ofertă specială: pe 12 și 13 septebrie toți clienții operatorului vor putea naviga gratuit fără limită de date, iar clienții altor operatori care vor să experimenteze Supernet 4G vor putea primi o cartelă SIM cu care vor avea și ei două zile de testare gratuită.

vodafone 1 an supernet

Oficialii companiei au vorbit despre investițiile în rețea, pentru creșterea acoperirii și a capacității acesteia și au dat câteva statistici privind noile tehnologii implementate.

Conform Vodafone, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” și 600.000 viruși au fost blocați, iar zilnic sunt protejate 100 milioane de conexiuni de internet, prin tehnologiile SecurityPro 2.0 și MaxProtect.

De asemenea, din luna septembrie 2014 până astazi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conținut prin streaming. Vitezele de upload și download au crescut, datorită tehnologiei UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a înregistrat un avans de 61%.

Giovanni Chiarelli, director pe tehnologie la Vodafone România, a declarat că în rețeaua Vodafone sunt peste un milion de terminale 4G, iar vânzările de dispozitive 4G cresc într-un ritm tot mai accelerat.

Andrea Rossini, director al Consumer Business Unit la Vodafone România, a spus că utilizatorii au votat rețeaua Vodafone ca fiind cea mai performantă într-un studiu privind satisfacția utilizatorilor. De altfel, campania de comunicare a operatorului va fi bazată pe ideea că “românii recomandă Supernet 4G”.

Oficialii au mai spus că acoperirea 4G este acum în toată țara, circa 67% din populație, cele mai mari 100 de orașe și în total 2.500 de localități. Este singurul operator care folosește frecvențele de 800Mhz și 1800Mhz pentru acoperire 4G inclusiv înăuntrul blocurilor și a clădirilor. Serviciile 4G+ sunt disponibile în nouă orașe din România. De asemenea, serviciul de roaming 4G a fost extins în 64 de țări.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!