Licențele telecom: ce sanșe ar fi să rămânem fără semnal? Zero

(!) Concurs (!) cu un comentariu câștigi un set de accesorii smartphone sau un cod de reducere ->>

Un articol incendiar semnat de maestrul Adrian Seceleanu zice așa: Rămân 18 milioane de români fără semnal la telefonul mobil? Ok, sigur, președintele ANCOM stă cu mâna pe butonul ON/OFF și așteaptă 31 decembrie pentru a închide rețelele rămase fără licență.
Hai să fim serioși, sunt niște bâlbâieli instituționale, niște neînțelegeri și se fac niște presiuni aiurea de ambele părți, dar cam atât. Situația se va rezolva, hârtiile vor fi semnate. Să revenim la problemele de zi cu zi.

smartphone

Da, este o mizerie că de 15 ani nu s-a stabilit exact modul de reînnoire a licențelor și costul, ca să fie totul predictibil. Asta înțeleg că e vina MCSI în aceeași măsură cu ANCOM.

Da, este aiurea dacă autoritatea ar lega în vreun fel reînnoirea licențelor de eliberarea spectrului. Și așa măsura de a obliga operatorii să împartă spectrul este un pic aiurea. Dar să forțezi asta în condițiile economice actuale, asta este o greșeală.

Va rămâne cineva fără semnal? Da, cei care nu și-au plătit factura la telefonul mobil. Atât.

Super-ofertă telefoane din
China (cu garantie), valabila
doar in octombrie ->>>

5 comentarii
 1. 1
  niNNu spune:

  Nu cred ca vom ramane fara semnal astea is doar discuti si presiuni nu poti lasa o tara fara semnalpana la urma eu cred ca totul se va rezolva intre ei.

 2. 2
  Stefan Rosioara spune:

  Singurul motiv pentru care s-a incercat amanarea termenului a fost pretul licentelor. Orange si Vodafone vor avea licente si dupa 1 ianuarie implicit si semnal, problema cea mai mare fiind eliberarea spectrului de frecventa pentru RCS&RDS, decizie cu care rezonez si cred ca va duce la o competitie mai acerba intre operatori.

 3. 3
  sibiu spune:

  daca s-ar apasa butonul de OFF ar fi un soc pentru Romania nu atat prin faptul ca raman fara semnat 18 milioane de romani ci mai ales datorita impozitelor si taxelor uriase pe care cei doi operatori le platesc luna de luna

 4. 4
  Tubel spune:

  inside info despre culisele ancom iti pot oferi eu 🙂 stii unde sa ma gasesti domnu Bere

 5. 5
  Aluculesei Brindusa spune:

  Vrajeala !

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *