asus

Adevărul despre lansarea iPhone la Vodafone

Adevărul adevărat este că ar trebui ca  iPhone să fie și la noi disponibil la toți operatorii, așa cum este în țările civilizate. Acolo au fost procese, au fost autorități care au luat atitudine. Nu și la noi.

Apoi, nu mai  vorbiți despre „spargerea unui monopol” – e vorba de 3GS, nu de iPhone 4. Concurența va fi reală când toți operatorii vor avea în ofertă același model (ceea ce ar și duce la scăderea prețurilor pentru telefonul Apple).

În plus, despre lansarea iPhone  la Vodafone se discută de mult, de când am fost la evenimentul Galaxy S.  Ar fi știut despre asta și Adrian Seceleanu, dacă ne onora cu prezența, abia acum zvonul s-a transformat în știre. Alex Rădescu a avut primul curajul să scrie despre lansarea iPhone 3GS la Vodafone. 

iPhone 3GS, la Vodafone

iPhone 3GS, la Vodafone

Dar discuția e veche, pe Softpedia se discută de mult, iar toată lumea se aștepta la lansarea iPhone 4. Ba chiar a fost o discuție despre lansarea iPad 3G.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Probabil că întâlnirea Gadgeteer de mâine de la Vodafone va lămuri situația, oficial. Sper să vedem iPhone 3GS lansat, să testăm gadget-ul și să putem face o comparație reală cu celelalte telefoane testate. Chiar sunt curios dacă Vodafone va lansa și iPhone 4. Așa cum este în țările normale.

Orange urmează să lanseze iPhone 4 în curând, sper să vă pot scrie despre asta. Pînă una alta, revin mâine cu noutăți.


7 comentarii
 1. 1

  In ce tari este iPhone disponibil prin mai multi operatori? Eu stiu ca in US este doar AT&T, Canada: Rogers, Germania: T-Mobile, etc. A nu se intelege ca iau apararea acestei politici, dar din cite am inteles eu acest lucru a fost impus de catre Apple direct.

 2. 2

  UK – http://www.telegraph.co.uk/technology/apple/6316115/Apples-iPhone-will-be-available-from-every-UK-mobile-operator.html

  Franta – http://online.wsj.com/article/BT-CO-20100608-706551.html

  Spania – http://www.typicallyspanish.com/news/publish/article_26338.shtml

  etc

 3. 3

  Vodafone nu poate sa lanseze iPhone 3GS. reteaua lor 3G nu se pupa cu frecventa terminalului in afara marilor orase. iPhone 4 sau iPad, insa, sunt total compatibile cu 3G-ul Vodafone-ului romanesc.

 4. 4

  Din pacate nici una din stirile respective nu este confirmata (de exemplu in UK desi stirea este din 2009, iPhone-ul este disponibil printr-un singur operator). A existat un zvon similar si un US, infirmat chiar de catre Steve Jobs.
  Cred ca doar Apple poate raspunde la intrebarea asta in mod real, restul vor fi doar stiri, zvonuri si PR.
   

 5. 5

  Nu am să intru într-o dispută cu tine. Dacă ții să ai propria părere, ești liber să o ai.

  Doar pentru exemplificare am să-ți dau link-uri oficiale, despre care nu ai cum să spui că sunt zvonuri.

  http://shop.vodafone.co.uk/iphone/

  http://www.sfr.fr/iphone-3g/

  Canada: http://www.virginmobile.ca/vmc/en/phones/product-details.html?productId=10-20041

 6. 6
 7. 7

  @Alex Popescu: am prieteni care si-au luat iPhone in Franta de la SFR si in UK de la Vodafone. In US contractul de exclusivitate este pe o durata mai mare, de aceea inca nu a aparut la alt operator.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *