Taiwanezii au lansat astăzi HTC Sensation XL cu Beats Audio. Putere multimedia și tehnologie la pachet. Ecranul are diagonala de 4,7 inch, dar este extrem de subțire, 9,9 milimetri. Sistemul de sunet este peste medie. Procesorul pare să fie Qualcomm MSM 8255 single-core, la 1,5 GHz.
Design-ul este ok, dar nu, nu îmi place alb…

HTC Sensation XL
HTC Sensation XL

HTC Sensation XL

HTC Sensation XL include noile căşti urBeats. Telefonul HTC Sensation XL are o camera foto de 8 megapixeli, cu un obiectiv f/2.2, de 28 mm superangular şi sensor BSI pentru a cuprinde cadre mai largi în fiecare imagine capturată şi pentru rezultate mai bune în condiţii slabe de iluminare. În modul de filmare, telefonul HTC Sensation XL le permite utilizatorilor să înregistreze HD 720p și sunet stereo. Are modem HSPA cu 14,4 Mbps și uploat de 5,76Mbps. Bateria e de 1600mAh.

HTC Sensation XL
HTC Sensation XL

Integrează HTC Watch, aplicaţie care pune la dispoziţia utilizatorilor o întreagă colecție cu ultimele apariţii premium din zona filmelor şi a show-urilor TV, oferind astfel posibilitatea de a descoperi cele mai noi videoclipuri într-un mod simplu şi care implică vizual. HTC Watch utilizează o tehnologie progresivă de download care face posibilă vizionarea videoclipurilor fără a aştepta să se termine descărcarea unui fişier foarte mare.

HTC Sensation XL va fi disponibil în principalele piețe din zona EMEA începând cu luna noiembrie.