HTC a anunţat oficial modelul Tattoo, un nou telefon pe platfomă Android, uşor de personalizat şi accesibil. HTC Tattoo are un design special şi capacitatea de a personaliza toate aspectele telefonului, de la hardware la aplicaţii şi conţinut, astfel încât utilizatorii işi pot exprima personalitatea creând o experienţă mobilă individuală. HTC Tattoo este al doilea telefon ce integrează HTC Sense. HTC Tattoo este un telefon compact, creat să se potrivească perfect formei mâinii sau să încapă într-un buzunar. Utilizatorii işi pot crea sau achiziţiona propria carcasă cu design unic sau pot căuta şi alege dintr-o mare varietate de modele de carcase, adaptând imaginea telefonului la propria personalitate.

HTC Tattoo integrează serviciile mobile inovatoare Google precum: Google Maps, motor de căutare, Google Mail şi Android Market de unde utilizatorii pot descărca mii de aplicaţii şi jocuri. De asemenea, dispozitivul are o varietate de caracteristici hardware care include cameră cu autofocus de 3.2 megapixeli, set de căşti stereo jack de 3.5mm şi card MicroSD cu memorie expansibilă.

Va fi disponibil în Europa la începutul lunii octombrie şi în următoarele luni pe restul pieţelor din lume. Nu avem o confirmare legată de preţ.