Fanii companiei așteaptă modelul HTC 11, care să fie vârful de gamă pe 2017, dar pe testele de performanță a apărut un model HTC U cu Snapdragon 835. Mai mult, oficialii companiei taiwaneze au declarat că anul acesta filosofia U schimbă design-ul clasic de la seriile One. Este expresia unui nou trend, menit să revigoreze compania.

Sursa

Ar putea fi următorul vârf de gamă HTC U 11?

Adevărul este că nimeni nu știe cum se va numi oficial. Anul trecut compania taiwaneză a numit telefonul HTC 10, pentru că era considerat modelul perfect, de 10, deși seria mersese pe One M7, One 8, One 9, ar fi fost logic să fie One 10. Dar au eliminat numele One. Acum, ar putea adopta U, tocmai pentru că au lansat deja U Play și U Ultra care vor să compleze oferta pe anul în curs. Două modele super, despre care vă scriu curând, au venit la review. U Ultra a rămas cu Snapdragon 821 din cauză că au vrut să îl lanseze la început de an, iar 835 nu era pregătit. Acum că vine Snapdragon 835, este aproape sigur că vom vedea un model mai performant decât Ultra.

Circulă pe net două teste în care apare un terminal HTC cu procesor Snapdragon 835. Ambele arată că are 6GB de RAM și 64 GB/128GB de stocare internă. Acum, nu știm care sunt reale și care sunt fabricate, dar este posibil să fie așa. Tocmai s-a anunțat pe surse că brandingul în Statele Unite se va axa pe denumirea HTC Ocean. Mai tot timpul au avut denumiri diferite. De asemenea, modelul de SUA apare cu 4GB de RAM, deci ar putea fi o serie întreagă de modele. Unele mai accesibile, altele mai scumpe.

Camera foto de pe spate pare să fie cu senzor de 16 megapixeli, iar cea frontală a crescut la 12 megapixeli, perfectă pentru fanii pozelor selfie. Dacă se adeveresc zvonurile, taiwanezii vor reuși să pună o baterie de 3.700 mAh pentru acest model, una dintre cele mai mari din industrie.

Nu sunt date clare despre display, cred că vor adopta design-ul cu margini subțiri, ca toată lumea. Ecranul apare ca 2560×1440 într-un test și 2560×1556 pixeli în al doilea, deci nu este tocmai clar. Ar putea avea un format apropiat de cel al LG G6 (18:9) sau S8 (18.5:9).

Abia aștept să aflăm.