Huawei a anunțat oficial astăzi că terminalele smartphone Honor și Discovery Expedition vor fi lansate oficial în România la începutul lui 2012. Să vă dau mai jos și detalii tehnice legate de noile telefoane Huawei, conform informațiilor oficiale.

Huawei Honor
Huawei Honor

Huawei Honor

Huawei Honor rulează pe plaforma Android 2.3.5 Gingerbread și vine cu un ecran HD capacitiv de 4 inci. Datorită bateriei de 1,900 MAh cu care este dotat, Honor oferă cea mai lungă durată de viată a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4 inchi.

Dispune de un procesor de 1,4 GHz, două camere foto încorporate, una HDR de 8 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli, are corp subtire cu o grosime de doar 10,9 mm și o greutate de 140g.

Huawei Honor vine cu o interfață exclusivă, mai ușor de customizat și utilizat, precum și cu un widget dinamic pentru vreme. Este certificat DLNA ceea ce asigură interoperabilitate cu alte echipamente certificate DLNA precum camere foto digitale, console de joc și televizoare.
Honor va fi adus în România la începutul anului viitor la un preț de aproximativ 350-400 euro.

Huawei Discovery Expedition
Huawei Discovery Expedition

Huawei Discovery

Telefonul Huawei-Discovery Expedition face parte din gama de produse realizate chiar în parteneriat cu postul de televiziune Discovery Channel. Este rezistent la apă, la praf, precum și la șocuri. Mai mult, Huawei-Discovery Expedition include un GPS, o busolă și un accelerometru, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru călătorii și activităti în aer liber.

Se poate conecta cu ușurintă la retelele sociale Facebook si Twitter, permitându-le astfel utilizatorilor să împărtăsească cu cei dragi aventurile lor din călătorii. Modelul va ajunge în România la începutul anului viitor la un preț de aproximativ 140 euro.