asus

iPhone 5 – lansat în iunie

iPhone 5 se va lansa în iunie, spun cele mai recente zvonuri care circulă despre telefonul Apple. Exact cum anticipam, nu va fi nicio întârziere. Dar tot nu avem nicio informație oficială, ca de obicei. În perioada următoare se întețește goana după primele poze / filme cu noul telefon mobil. Site-urile mari vor sta cu banii pe la poarta Apple, doar – doar găsesc vreun angajat care să aibă prototipul în geantă. Sau poate îl uită iar cineva de la marketing în vreun bar la modă din Silicon Valley.

iPhone 5

Deocmadată știm că Apple a promis că iPhone 5 „va avea un design complet diferit”. Apoi știm că primele zvonuri vorbeau despre lipsa butonului rotund de pe față. Ecranul iPhone 5 urmează să fie de 4 inchi, mai mare decât la versiunea 4. Numele ar putea fi iPhone 4GS, nu iPhone 5. Știrea privind lansarea vine tocmai din Coreea de Sud, iar confirmarea vine de la oficiali din operatorii telecom, parteneri Apple.

Oricum, Apple continuă să lanseze anual produse noi. Că sunt la fix 12 luni sau pe-aproape, nu prea contează. Sony a anunțat deja că iPhone 5 va avea o cameră foto de 8 megapixeli. Informație probabil reală.

Coferința anuală Apple, WWDC, are loc în iunie, iar bilete se vând pe net și cu 3.500 de dolari. De obicei anunță aici telefonul mobil, dar anul ăsta s-a speculat că va fi doar despre software. Slabe șanse 🙂

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

5 comentarii
 1. 1
  Iulain says:

  „Sony a anunțat deja că iPhone 5 va avea o cameră foto de 8 megapixeli” ce va fi produsa de ei si foarte probabil va avea senzorul Exmor R 😉

 2. 2

  Marginea telefonului din imagine e un amestestec intre 3gs si 4 🙂 hehehe….nu arata rau deloc.

 3. 3

  Dane ce sa zic … zvonurile mai trag de timp chiar pana la sfarsitul anotimpului numit „toamna” :), dar amandoi stim bine cum Apple stie sa-si promoveze „marfurile”. Am scris si eu un articol pe GSMRo.ro despre zvonurile legate de iPhone 5 aici si poate mai vedem niste opinii!

 4. 4
  vlad gidea says:

  Din surse foarte credibile stiu ca iPhone 4i (nu iPhone5) va fi lansat in iarna lui 2011 iar in vara sau toamna va fi lansat iPad3 care va avea imbunatatiri considerabile.

  Daca va fi lansat in vara nu cred ca va avea imbunatatiri majore si va fi ca trecerea de la 3g la 3gs.

 5. 5

  O sa vedem, eu zic ca nu au de ce sa intarzie.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *