LG G4, următorul vârf de gamă al companiei sud-coreene, va prelua din curbura modelului Flex pentru a atrage pasionații de tehnologie. Pe lângă dotările hardware, elementele de inovație precum ecranele curbate sau carcasa metalică deosebesc clar vârfurile de gamă de restul telefoanelor. Iar LG G4 va concura cu Galaxy S6 sau HTC One M9.

LG G4 - fotografii pe surse
LG G4 – fotografii pe surse

Sursa: BGR

Sincer mă așteptam să văd LG G4 lansat la Mobile World Congress și a fost o surpriză că nu a fost prezentat acolo. Dar LG nu poate să întârzie foarte mult dacă vrea să nu piardă toți cumpărătorii.

Deja LG Flex 2 este un super-telefon cu dotări foarte bune. Se pare că LG G4 va avea un display cu rezoluție mai mare, 2K spun unii (2560x1440px), dar nu e clar ce dimensiune vor aborda. Zvonurile situează diagonala între 5,3 și 5,7 inch. Procesorul urmează să fie Snapdragon 810, 3GB de RAM, camera foto este posibil să fie de 20 de megapixeli.

Este clar că are o curbură mult atenuată, dar totuși vizibilă. Grosimea a crescut la 9.9 milimetri, eu sper să fi pus ceva mai multă baterie în el.

LG-G4-Press-02

Via NowhereElse