Cel mai așteptat telefon HTC, noul model One M10, ar putea fi lansat în aprilie. Dacă toate zvonurile de pînă acum se vor confirma, este un model bun, dar va pierde efectul “wow” la capitolul design. Circulă o serie de imagini noi, aici arată cel mai bine:

htc-one-m10

Mai pun o fotografie de pe TechRadar, prezentată de EvLeaks:
htc-10-news-leak-970-80

Aici numele pare să fie HTC 10, iar pentru o clipă mi-a trecut prin cap că ar putea fi cu Windows 10, sau poate va avea o versiune cu Win10.

Acum se zvonește că lansarea va fi pe 19 aprilie. Sau pe 11 aprilie, după alte surse. Nu zic că este un model rău, că nu concurează cu rivalii principali, doar că nu este un model *wow*. Poate că va avea un preț competitiv pentru ceea ce oferă, deși mă îndoiesc. Să vă mai zic o dată detaliile tehnice HTC One M10…

Conform zvonurilor de pînă acum, One M10 ar putea avea noul procesor-vedetă Snapdragon 820, cu 4GB de RAM și 32GB de stocare internă. Ar urma să aibă un display cu rezoluție 2K, 2560×1440 pixeli, iar Android este la versiunea 6.0. Ar fi cam în linie cu LG G5 și teoretic ar putea avea scoruri mai mari în teste decât S7 / S7 Edge cu procesor Exynos.

Speram să văd One M10 la Mobile World Congress, dar la standul HTC a fost doar One X9 și câteva modele Desire…