Nokia 5.1 Plus a fost dezvăluit oficial astăzi, vine și în România în curând. Este un telefon mid-range cu performanțe bune și design modern, cu un preț accesibil.
Preț recomandat: 1.099 lei.

HMD Global este compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete. Compania a lansat anul acesta modelele ieftine Nokia 2.1, 3.1 și 5.1, iar acum are în sfârșit un telefon mid-range bun.

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus dispune de un chipset MediaTek Helio P60. Procesorul este octa-core cu patru nuclee de putere ARM Cortex-A73 și patru nuclee economice ARM Cortex-A53, la 2.0 GHz.

Tehnologia AI este integrată în chipset-ul Nokia 5.1 Plus și permite recunoașterea facială și setări ale camerei foti în timp real. Fiind echipat cu senzori suplimentari, Nokia 5.1 Plus asigură o experiență mai bună în jocuri și aplicații. În plus, recunoașterea facială completează sistemul cu senzor de amprentă, pentru deblocarea telefonului și autentificare în siguranță.

Setările avansate de imagine disponibile pe Nokia 5.1 Plus oferă posibilitatea de a realiza fotografii de calitate mai bună, cu ajutorul profunzimii de câmp, a funcției bokeh, dar și a modului Portrait Lighting. Prin intermediul camerei principale duale cu senzori de 13MP și 5MP și sistem de stabilizare optică, se pot realiza videoclipuri clare, stabile, captând momentele speciale petrecute alături de cei dragi. Mai mult, Auto Focus-ul Phase Detection garantează claritatea și focalizarea exactă a fotografiilor.

Display-uk este de 5.8” cu ramă subțire.l, iar telefonul este acoperit cu sticlă curbată 2.5D pe ambele fețe. Grosimea este de 8mm și are designul ergonomic cu o curbură continuă, extrem de plăcut de ținut în mână. Nokia 5.1 Plus are o structură solidă de metal, fiind testată la temperaturi ridicate și supusă testelor de cădere, pentru a întâlni standardele înalte de calitate garantate pe telefoanele Nokia.

Nokia 5.1 Plus se alătură familiei smartphone-urilor Nokia cu Android One, oferind o experiență unică și sigură, garantată de Google. Nokia 5.1 Plus va primi, timp de trei ani, actualizări lunare de securitate și timp de doi ani actualizări ale sistemului de operare.

Nokia 5.1 Plus va fi disponibil din această toamnă în Romania, în trei culori: Gloss Black (negru), Gloss White (alb) si Gloss Midnight Blue (albastru), la prețul recomandat de 1.099 RON.