Nokia 6500 classic si Nokia 6500 slide reafirma pozitia de lider prin integrarea beneficiilor specifice tehnologiei 3G, in gama de dispozitive adresate segmentului de mijloc. Create pentru o manevrare facila, cu tastaturi de dimensiuni mari, forme si suprafete ergonomice, ambele telefoane au la baza conceptul de accesibilitate maxima. Alaturi de tehnologia WCDMA de generatia a treia si design-ul modern si elegant, noile dispozitive dispun de caracteristici atent inserate inca din faza de productie pentru a garanta rezistenta in timp.

Nokia 6500 classic

Nokia 6500

„Compania Nokia are deja o reputatie consacrata prin revolutionarea tehnologiei 3G si utilizarea in premiera a unor materiale inovatoare in creatia de telefoane mobile. Prin Nokia 6500 classic si Nokia 6500 slide, Nokia reuseste sa imbine cu maiestrie tehnologia si designul la un pret accesibil segmentului de mijloc al pietei,” a declarat Peter Ropke, Senior Vice President, Broad Appeal Business Unit, Nokia. „Prin intermediul unor caracteristici, precum design-ul monobloc si carcasa de aluminiu a telefonului Nokia 6500 classic sau tehnologia optica de la Carl Zeiss incorporata de Nokia 6500 slide, noile produse sunt usor de remarcat si retinut in multimea de dispozitive disponibile pe piata. Echilibrul dintre functii si stil va face ca noile dispozitive sa fie irezistibile pentru utilizatori.”

Nokia 6500 classic

Nokia 6500 classic

Usor de recunoscut datorita carcasei din aluminiu eloxat, fara imbinari vizibile, Nokia 6500 classic este o declaratie a pasiunii pentru detalii, materializata intr-un produs final, extrem de subtire (9,5 mm). Ca o expresie a caracterului personal al acestui dispozitiv, fiecare Nokia 6500 classic in parte are un lustru unic, astfel incat nu exista doua telefoane identice. In plus, conturul afisajului, slefuit cu diamant si logo-ul realizat prin matritare la rece, sunt dovada maiestriei cu care au fost lucrate aceste dispozitive.

 

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

Atentia pentru detalii nu se regaseste numai la suprafata. Tehnologia 3G in banda dubla pentru descarcarea de continut si navigarea web de mare viteza, precum si acoperirea globala GSM in banda cvadrupla, ofera optiuni de conectivitate de ultima ora, pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi utilizatori. Avand o memorie interna de 1GB, Nokia 6500 classic ofera mai mult spatiu pentru imagini, secvente video, contacte, muzica, mesaje si orice alt fel de continut pe care si-l poate dori utilizatorul de dispozitive din segementul de mijloc.

Atentia pe care o acorda Nokia usurintei de utilizare se regaseste si in dispozitivul Nokia 6500 classic. Interfata Nokia Series 40, bine cunoscuta de catre milioane de utilizatori din intreaga lume, ofera acces rapid la setul de functii performante al telefonului, inclusiv la camera de 2 megapixeli cu blit cu LED dublu si la music player-ul integrat. În plus, conectorul micro-USB cu functionalitate multipla, simplifica incarcarea, conectivitatea audio si de date prin consolidarea acestor functii intr-un singur port compact. Acest lucru permite utilizarea telefonului Nokia 6500 classic ca drive flash de mare capacitate sau incarcarea telefonului direct de pe un laptop – totul prin intermediul unui singur cablu.

Disponibilitatea telefonului Nokia 6500 classic este planificata pentru trimestrul al treilea din 2007 la pretul estimativ de 320 Euro (suma care nu ia in calcul taxele si subventiile aplicabile produsului).

Nokia 6500 slide

Nokia 6500 slide

Etaland o camera de 3,2 megapixeli de inalta calitate, cu tehnologie optica de la Carl Zeiss si cu optiuni pentru impartasire de fotografii, secvente video si chiar apeluri video prin intermediul unui ecran TV, Nokia 6500 slide atinge noi standarde in ceea ce priveste functiile de imagine disponibile pentru gama din segmentul de mijloc. In plus, Nokia 6500 slide ofera o experienta tactila unica datorita carcasei din inox si mecanismului glisant cu finisaje atent lucrate.

 

Nokia 6500 slide

Camera de 3,2 megapixeli reprezinta o premiera pentru segmentul de mijloc de telefoane cu camera, prin integrarea tehnologiei optice Carl Zeiss, care ofera capabilitati unice pentru imagini. În plus, focalizarea automata, blitul cu LED dublu si zoom-ul digital de 8x transforma telefonul Nokia 6500 slide intr-un adevarat instrument pentru surprinderea de imagini de inalta calitate. Imaginile si secventele video pot fi impartasite cu usurinta cu prietenii din intreaga lume prin intermediul tehnologiei 3G de mare viteza, in timp ce mufa pentru conectare TV permite vizualizarea imediata de continut pe orice televizor cu conector RCA standard. Suportul pentru conectarea TV permite, de asemenea, participarea simultana a mai multor persoane la un apel video.

 

Conceput pentru a fi remarcat, Nokia 6500 slide incorporeaza numeroase elemente de design unice pentru dispozitivele din segmentul de mijloc. Pentru ca frumusetea telefonului sa treaca proba timpului, carcasa de inox cu finisaje sofisticate dispune de un invelis dur de protectie impotriva uzurii, zgarieturilor si chiar impotriva imprimarii amprentelor. Tehnica de constructie a mecanismului glisant face ca telefonul sa fie manevrat cu usurin6a, precum un model monobloc si in acelasi timp sa permita actiunea fluida si usoara asupra mecanismului de deschidere, similara telefoanelor din gama de varf.

Nokia 6500 slide urmeaza sa fie disponibil in trimestrul al treilea din 2007 la pretul estimativ de 370 Euro (suma care nu ia in calcul taxele si subventiile aplicabile produsului).

Nokia a lansat trei noi modele de telefoane mobile: Nokia 8600 Luna, Nokia 6500 Classic si Nokia 6500 Slide.