Nokia 9 arată spectaculos în primele imagini furnizate de producătorii de huse. Deși începeam să cred că Nokia 9 a fost un hoax, acum pare că totuși se va confirma lansarea.

nokia 9 red

După ce s-a confirmat oficial Nokia 8, credeam că finlandezii vor veni repede cu versiunea de top. Se pare însă că au optat pentru acest ecran cu margini curbate, similar cu Galaxy S8 / Note 8, iar asta este posibil să fi amânat lansarea. Între timp Nokia 8 a fost lansat oficial, a venit în magazine, iar acum chiar este disponibil la preț bun. Dar treceau lunile și nu mai auzeam nimic de Nokia 9.

Ei bine, imaginile preluate de GSMArena arată că marii producători de huse au realizat deja primele accesorii pentru acest model. Eu tind să cred că producătorii mari de huse primesc informațile despre telefoane de la marii producători de terminale. Măcar dimensiunile precise, cu butoane și camere foto cu tot. Pentru ca husele să fie lansate simultan cu telefonul și să existe în magazine când le caută clienții.

Am spus același lucru când au apărut imagini similare cu S8 sau cu iPhone X. Iar apoi lansările oficiale au confirmat acele detalii. Sigur, există întotdeauna o șansă ca imaginile să fie făcute de oamenii pricepuți la Photoshop și care au foarte mult timp liber să facă aceste proiecții. Sau unii o fac pentru celebritate, chiar dacă o astfel de minciună numai celebritate nu prea aduce.

Cred că am mai văzut ecran cu margini curbate de acest gen pe vreo 2-3 telefoane, dar care nu au avut succesul sperat de producător. Totuși, un smartphone cu brandul Nokia ar putea prinde, iar dacă reușesc și pe partea foto să convingă, cred că vor avea succes. Sigur, depinde și de preț, dacă se va compara cu S8, atunci nu știu câtă lume va dori un astfel de model. Nokia însă continuă să aibă fani, au avut prețuri bune și Android curat pe terminale, cred că sunt pe drumul cel bun.

Via: Amazon