Oppo N3 este următoarea versiune a terminalului smartphone de top, dotat cu cameră foto rotativă. Eu am avut ocazia să văd de aproape Oppo N1, un model excelent, care a fost copiat la noi sub brand Allview. Nu am auzit nimic despre un N2, nu cred că există, dar acum se vorbește oficial despre un Oppo N3. Pe contul lor oficial de G+ au lansat aceste imagini, dar încă nu este lansat oficial noul model.

Oppo N3
Oppo N3 – design și finisaje

Oppo N3

În mod tradițional Oppo are terminale cu dotări de top, care rivalizează cu modelele de top ale coreenilor sau tawanezilor, dar care au preț mult mai mic. Modelul Xiaomi și așa mai departe.

Oppo N3 se pare că va fi lansat pe 29 octombrie în Singapore. Terminalul are o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli, care se rotește pentru poze selfie. Unele surse vorbesc despre 16 megapixeli ( cu senzor mare de 1/2.3 inch), ceea ce nu ar fi tocmai rău, dar nici foarte important. După cum știți, megapixelii nu contează (nu doar ei). Conform informațiilor neoficiale prezentate online, terminalul va avea un display de 5,9 inch (se pare că e momentul în care toți jucătorii cad în capcana asta). Alte surse zic că este 5,5 inch, ceea ce ar fi mult mai interesant pentru utilizatorii obișnuiți și în linie cu modelele care se vând chiar bine.  GSMArena merge pe varianta de 5.9 inch, dar zice că este Full HD. Ceilalți vorbesc despre un ecran 2K.

Procesorul ar fi Snapdragon 805 și dispune de 3GB de RAM, altfel spus va avea performanțe hardware foarte bune. Terminalul are un corp din oțel inoxidabil, fiind astfel foarte rezistent și ușor.  Producătorii spun că bateria lui Oppo N3 se va încărca 75% în doar 30 de minute de stat la priză.

Rămâne să vedem ce informații se confirmă și ce nu. Și de asemenea să aflăm prețul Oppo N3.

Am preluat de aici și această prezentare mai detaliată.

Detalii tehnice Oppo N3
Detalii tehnice Oppo N3

Via.