Samsung Galaxy J7 2017 a ieșit la iveală în testele de performanță GFXbench, iar dotările sale sunt bune. Depinde de preț dacă va avea succes sau nu.

Samsung a început să facă bani serioși din modelele mid-range din seria A și J, cele mai căutate la ora actuală. Apoi probabil vin modelele Galaxy Z cu sistemul de operare Tizen. Din seriile astea ieftine, modelele cu cifra 7 și 9 sunt cele mai interesante, 3 este cel mai ieftin, iar 5 este cel mai echilibrat (tehnologie la preț bun). Să vedem ce dotări are Galaxy J7 2017, conform Sammobile.

La momentul actual sunt cunoscute două variante, după numele de cod. Samsung J7 SM-J727P și Samsung J7 SM-J727A. Acum a fost dezvăluit modelul cu A, are un ecran de 5.5 inch cu rezoluție 720p, un procesor Exynos 7870, octa-core la 1.5 GHz, 2GB de RAM, procesor grafic Mali-T830, 16GB de stocare internă, cameră foto de 8 megapixeli pe spate și de 5 megapixeli pentru poze selfie. Terminalul vine cu Android 7.0 Nougat și are o interfață similară cu modelele anterioare.

Modelul cu P, Samsung Galaxy J7 SM-J727P avea dotări relativ similare, dar cu un procesor Snapdragon 625, probabil va fi o variantă pentru SUA. De obicei modelele US au procesor Snapdragon și nume precum J7 Pro, de unde și P-ul respectiv. Anul ăsta se zice că va fi Samsung J7 Sky Pro. Dacă modelele din seria Galaxy A 2017 au fost lansate oficial, nu știm când va fi lansarea pentru seria J. Anul trecut Samsung J7 2016 a fost lansat în martie. Anul acesta ar putea fi prezentat oficial mai rapid, pentru a compensa întârzierile din seria Galaxy S.

Samsung are un eveniment oficial la Mobile World Congress 2017, pe 26 februarie, dar nu cred că vor prezenta seria J, ci alte gadgeturi. Pe de altă parte, seria J nu a avut pînă acum un eveniment oficial de lansare, doar se anunțau ofertele comerciale. Spre deosebire de Seria A, care are parte de evenimente locale în ultimii trei ani.


Sursa