Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat în august, spun surse din industrie citate de Reuters. Mă gândeam că vor lansa terminalul pe 31 august la IFA Berlin, apropo, o să merg iar acolo. Însă acum tind să cred că Samsung va face evenimentul mai devreme.
Găsiți toate detaliile Samsung Galaxy Note 8 aici – >>

Modelul anterior, Galaxy Note 7, a fost lansat pe 19 august. La scurt timp după lansare au început să iasă la iveală problemele cu bateria, terminalele se încingeau și luau foc. Samsung a amânat o decizie mult timp, apoi a retras Note 7 de pe piață. A stabilit cauzele problemelor și a stabilit că nu se vor mai repeta. La scurt timp, un oficial Samsung a confirmat faptul că seria Note va continua, iar zvonurile despre Note 8 au curs pe parcursul anului.

Lansarea Galaxy S8 a fost amânată pentru a testa iar telefonul să nu aibă probleme de fiabilitate. Și nu a avut, este unul dintre cele mai bune telefoane cu Android la ora actuală. Așa că lansarea Galaxy Note 8 nu mai trebuie amânată. Eu cred că va folosi o proiectare similară cu S8, cu mici diferențe de formă. Probabil este mai pătrățos, în stilul clasic Note, în timp ce Galaxy S au fost tradițional modele mai rotunjite.

Știm despre Galaxy Note 8 că va avea un ecran mai mare, de 6.3 sau 6.4 inch, probabil va avea același procesor, Snapdragon 835 / Exynos 8895, dar este posibil să vină cu mai mult RAM. Anul trecut avea la fel de mult RAM ca și S7, dar anul acesta ar putea avea mai mult. De asemenea, ar putea aduce o cameră foto duală, prima pentru Samsung. Este o tehnologie pe care procesorul o suportă din fabrică, iar fanii companiei sud-coreene o așteptă de mult timp.

O necunoscută la ora actuală rămâne senzorul de amprentă, care nu va fi integrat pe partea frontală, sub sticlă, cum sperau fanii telefonului. Se pare că inginerii Samsung nu au reușit să facă acest modul să funcționeze perfect. Probabil va fi pe spate, dar nu avem detalii acum. Rămâne de văzut și prețul Samsung Galaxy Note 8.