Samsung Electronics a anunțat că pentru promovarea telefonului său mobil supranumit Ultra Music (Samsung SGH-F300) va colabora cu Beyoncé, cunoscută artistă de talie mondială. Samsung și Beyonce vor participa la reclame TV, materiale publicitare si alte activități promoționale, derulate în colaborare, potrivit unui comunicat de presa din partea companiei, scriu colegii de la Bloombiz.

Reclama TV pentru Samsung Ultra Music, în care apare Beyonce, va demara această campanie în luna aprilie, începând din Europa și CSI, extinzându-se apoi și în alte țări unde sunt disponibile telefoanele Samsung Ultra Music.

În plus, utilizatorii telefoanelor mobile Ultra Music vor avea acces în exclusivitate la cel mai recent hit interpretat de Beyonce – Irreplaceable – care este preinstalat pe telefonul mobil.

Modelul Samsung Ultra Music SGH – F300 are un design inovator, cu față dublă, care îi conferă un aspect original. Pe o parte se află un ecran mare, cu o tastă dedicată de control, datorită căreia comenzile de rulare a conținutului muzical sunt simple. SGH – F300 este și un player muzical cu o calitate buna a sunetului. Modelul este dotat cu amplificator digital și oferă o interfață dedicată pentru muzică, permițând utilizatorului să navigheze rapid printr-un play list. ÃŽn plus, Ultra Music F300 include un radio FM stereo și funcția Quick PC Sync, care permite utilizatorului să își creeze și să organizeze biblioteca muzicală.

Samsung Ultra Music F300 are și alte caracteristici la care utilizatorii se așteaptă atunci când folosesc un telefon mobil, printre acestea numărându-se o cameră de 2.0 megapixeli și un slot microSD pentru extensie de memorie – toate acestea încorporate într-un profil suplu, extrem de portabil, de 9,4 mm grosime.

Sursa: Pocket Lint