asus

Samsung Wave 3 – preț

Samsung Wave 3, cel mai puternic telefon cu platforma mobilă Bada 2.0 a sud-coreenilor, este disponibil în România exclusiv prin Germanos și avem și oferta de preț. Samsung Wave 3 are de un ecran AMOLED cu diagonala de 4 inci, rezoluţie de 480×800 pixeli şi este protejat de sticlă Gorilla Glass. Terminalul smartphone are o carcasă din aluminiu, cu grosimea de numai 9 mm, o cameră foto digitală de 5 megapixeli și filmare la 30 fps.

Samsung Wave 3

Samsung Wave 3

Samsung Wave 3 dispune de conectivitate 3G prin HSDPA la 14.4 Mbps – HSUPA la 5.76 Mbps, sau prin GPRS şi EDGE, se poate conecta la hotspot-uri Wi-Fi, are porturi Bluetooth şi USB. Samsung Wave poate fi folosit inclusiv pentru vizionarea de fişiere video HD, iar coloana sonoră pote fi ascultată la căşti profesionale care pot fi conectate la mufa standard de 3,5 mm.

Samsung Wave 3 – preț

Prețul telefonului Samsung variază în funcție de abonamentul Cosmote ales. Cea mai echilibrată alegere pare să fie cu abonament XL și un preț de 599 lei. Dar aveți mai jos un tabel cu prețul Samsung Wave 3 în funcție de abonament.

Samsung WAve 3 pret

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

2 comentarii
 1. 1
  Gabriela Constantin says:

  Interesant,dar momentan sunt inca in pas de strangere a banilor.E o solutie chestia cu abonamentele si preturile propuse,dar totusi e un telefon bun si pretul pe masura.

 2. 2
  botezatu says:

  interesante abonamente la cosmote, wave3 este exclusiv la cosmote!?
  este prima oara cand citesc ceva de genul acesta… poate pe viitor vor avea si alte modele
  sau poate si tablete 😀

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *