Săptămâna următoare vor fi câteva evenimente interesante pentru toți pasionații de telefoane mobile. Nokia World debutează miercuri dimineață la Londra, vom vedea cu siguranță primele telefoane Nokia cu Windows Phone. Rămân două întrebări deschise, dacă vor lansa și un model Qwerty sau nu și dacă vor face modificări platformei 7.5 Mango sau nu. Cred că pe lângă hard-ware-ul obișnuit și platforma Microsoft au nevoie de altceva pentru a atrage utilizatorii înapoi. Ceva nou, ceva interesant. Vă scriu de acolo, o să fac și live-blogging și o să mă joc și cu telefoanele. Mai mult ca sigur va fi lansat Nokia 800.
Joi au Samsung eveniment tot la Londra, o să merg și la ăla.

smartphoneProbabil am să văd acolo (iar) Samsung Galaxy Note, dar și Samsung Galaxy Nexus.  Și aici am două întrebări – vor lansa acum un telefon nou cu Windows Phone 7.5 Mango ? Ca să atace Nokia din prima…

Doi – vor lansa vreun model Galaxy nou? Ei au un obicei să lanseze modele noi pe bandă.

Update: citește review Huawei P20 Pro ->>

Tot joi este în România un eveniment Huawei la care vor lansa noile telefoane. Printre ele va fi și Huawei Honor, un smartphone de talia liderilor industriei. O să îl văd abia după ce revin în țară.