Telefonul mobil Sony Ericsson K550i este de-acum si pe piata din Romania. K550i Cyber-shot conbina beneficiile unui telefon Cyber-shot cu un design compact (14 mm grosime) si usurinta in utilizare. Inzestrat cu o camera de 2 megapixeli cu focalizare automata, lumina LED si capac automat pentru lentila, K550i te asigura ca esti oricand gata sa fotografiezi si sa impartasesti cele mai bune imagini cu putinta cu cei dragi. La acestea, adauga conectivitatea Bluetooth si functia Picture blogging si obti un telefon cu camera, care elimina greutatea impartasirii imaginilor de calitate cu prietenii si familia.

Sony Ericsson Cyber-Shot

“Utilizatorii din toata lumea isi dau seama ca cea mai buna camera digitala este cea pe care o ai la tine”, spune Steve Walker, directorul departamentului Product Marketing al Sony Ericsson. “K550i vine cu aplicatii noi, care aduc imbunatatiri importante in experienta utilizatorului si, de asemenea, prezinta acest tip de telefon pentru o noua categorie de utilizatori”.

Chiar daca nu ai experimentat pana acum fotografierea cu camera telefonului mobil sau meniul telefonului Cyber-shot, noul K550i este creat pentru a fi o integrare intuitiva a fotocamerei performante cu telefonul mobil. Camera este activata prin simpla culisare a capacului din fata lentilei iar pe ecranul telefonului apare meniul Cyber-shot. Avand diagonala de 1,9 inci, ecranul are rolul unui vizor cu imagine clara.

Super-ofertă pentru Huawei P8 Lite ->>>

Cu K550i, odata ce fotografia a fost facuta, poate fi trimisa in mai multe moduri extrem de simple: Picture blogging face usoara trimiterea pozei pe un blog; cardurile Memory Stick Micro (M2) permit utilizatorului sa transfere imaginile catre echipamente compatibile, iar Bluetooth 2.0 faciliteaza transferul catre alte telefoane sau echipamente cu conectivitate Bluetooth. Daca utilizatorul doreste sa imprime ultimele poze din vacanta, acest lucru e posibil prin functia PictBridge, cu ajutorul cablului USB (disponibil in pachet) conectat intre K550i si o imprimanta compatibila, fara interventia PC-ului sau a altor complicatii.

Disponibil in doua culori, Jet Black sau Pearl White, telefonul K550i Cyber-shot garanteaza o experienta deosebita. Este un echipament cu tehnologie Quad-Band EDGE.

Adaugati mai mult la amintirile dumneavoastra.

Odata cu aceste telefoane Cyber-shot, sunt prezentate si doua accesorii optionale noi, create pentru ca utilizatorii sa-si gestioneze cu usurinta apelurile si pozele. Standul pentru birou CDS-65 permite utilizatorului sa transfere rapid fotografiile din telefon pe PC prin USB, sau pur si simplu sa sincronizeze datele intre cele doua, timp in care bateria telefonului se reincarca. Utilizatorul poate conecta si un handsfree pentru a se bucura de apelurile vocale in timp ce transfera imagini si muzica. Este ideal pentru acasa sau la birou si va fi disponibil incepand cu Q2 al 2007.

Destinat celor care au la ei mereu telefonul Cyber-shot (sau alt telefon compatibil Bluetooth), speakerphone-ul cu BluetoothTM pentru masina HCB-120 se monteaza extrem de usor de parasolarul masinii pentru a oferi apelarea in siguranta, in regim de handsfree. Cu un ecran digital pentru afisarea apelantului, autonomie record de 24 de ore in convorbire si 450 de ore in standby, acest speakerphone este un accesoriu BluetoothTM excelent pentru K550 si K810, si e destul de compact pentru utilizarea in masina, birou sau acasa. Un senzor de miscare incorporat ajuta la citirea informatiilor afisate in conditii bune. HCB-120 va fi disponibil incepand cu Q2 al 2007.